Våre hunder gjennom tidene
Våre hunder gjennom tidene.
Vi er Hege og Per ketil Riisem, bosatt i Trondheim. Vi har 3 voksne gutter. Rottweileren Frida og bulldogen Berta Av Huldrebull. Qule-Quli`s Clara-klok, er ute på deleie, hun er datter av vår avdøde Petra, og bor hos kristin og Richard.

                                      -------------------------

Per Ketil er vokst opp med rottweiler, hans foreldre og besteforeldre hadde rasen, så for han var det bare en hund som gjaldt.  Hege er vokst opp med puddel i familien.

I 1986 kjøpte vi vår 1.hund, han het Turbo, men ble bare 5 mnd. Han knekte foten i fall, ble operert, men ble halt og ville aldri bli den tjenstehunden Per Ketil hadde som mål å trene opp.

I 1996 kunne Per Ketil fortelle at han hadde sett på en flott Rottweiler, stor var forbløffelsen da han kom hjem med en bamse på 65 kg, som til "tider" lystret navnet Chacko. Han var usikkerheten selv, grunnet 3 omplasseringer.

I 1999 kom Gomorrons E-Otto til oss. Han var en artig " skrue" 2,5 cm overbitt, middels på en albu og halt på kalde dager. Han elsket tyggisen grønn ex, og hatet ordet bade.

Da Otto var 12 mnd og skulle ta sin K-test,  møtte vi på Anne fra Bittebit`s Kennel. Hun hadde da en liten tispevalp springende i hælene, og den ellers så sindige Per ketil, bare rett og slett måtte ha den tispa !

Slik ble Bittebit`s Qule-Quli vår, vi har i dag barnebarnet Frida, og Qule-Quli`s GuriMalla er ute på halvfor.
Per Ketil & Hege i Stiftsgårdsparken.
Guttene våre.
Her har vi klart å samle guttene.
Kontakt med oss.

Hege & Per Ketil Riisem,     

Saturnvegen 3 b.  7036 Trondheim.

E-post     hege.riisem@gmail.com

             tlf. 92230138

Vi bor på Stubban i Trondheim, her kan hundene boltre seg på 1,2 mål tomt. I garasjen er det innredet hunderom med egen inngang, innlagt vann og varmekabler i gulv. En hundeavdeling som husets forrige eier hadde laget.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE