Ambolt`s Alfa
2013
Alfa er blitt 5 år, hun er fortsatt familens sjæf, hun bor her og vi bor sammen med henne, tenker hun, og har hun muligheten, så tøyer hun grensene, det hun kan.
Hun er en sunn og frisk dame, litt kresen på mat, men får da, det hun har lyst på. Hun er glad i andre hunder, valper og glad i å være med, det spiller ingen rolle hvor vi skal, bare hun får være med.
Alfa er en dame med STOR personlighet, vår 1 bulldog, som virkelig lærte oss å sette pris på rasen. Hun er bare rett og slett skjønn.
Alfa 3 år.
3 år 17 mars 2011, familiens klovn og koseklump.
3 år.
Alfa 2 år 17.mars 2010
Tiden flyr, tenk nå er jenta vår blitt 2 år. Hun er familens sjarmtroll, husets klovn og en skikkelig kosejente.
2 år nå.
Ambolt`s Alfa
Vår Franske Bulldog Ambolt`s  Alfa er født 17.3.2008 og kommer fra Frode Løken & Lena Davidsen fra Ambolt Kennel.

Alfa er en jente med masse fart, som ser ut til å trives sammen med de tre rottweilerne her hjemme. De synes nok hun kan være noe masete, men er alle overbærende med henne, og det er som oftest hun som får det siste ordet! Hun er utpreget sosial og  nabolagets store sjarmtroll.

Tusen takk til Lena & Frode som ga oss tilliten og
solgte oss denne herlige jenta.

Ambolt`s Alfa ca 6 uker.
Bilder fra den første uken i Trondheim.
Alfa og Lucky er kjempevenner, og Lucky prøver fortvilt å få småen til å jekke seg ned noen hakk, men gir hun seg ?
Tiden flyr. Alfa er en tillitsfull jente, som elsker å kose. Hun sover hele natten, hopper og spretter og leker med både store og små.

"Onkel" Mario, det er hennes gode venn, og hun er svært knyttet til både ham og oss. Alfa er en hund som tydelig viser hva hun føler, tenker, og vi kan se på hele jenta når hun bllir fornærmet. Hun er glad i alle, naboer, besøkende, det spiller ingen rolle! " HER ER JEG" er mottoet.

Alfa elsker å kjøre bil, men da helst på fanget i forsetet. I buret ser hun ut som hun har all verdens begymringer hengende på sine skuldre.
Hun har vært med på de fleste steder, kjøre heis, handle på butikker, Her forleden dag var hun med på gokartbane, da fulgte hun ivrig med. Oj, det gikk fort, men hun hadde hele tiden kontroll på hvor familiens bil befant seg.

Hun er kjapp på innkalling når det gjelder mat, i andre tilfeller kan vi lure på om hun er både blind og døv, men saken er, hun gir svarte! Hun gjør det hun vil, hun er svært sta. Alfa er blitt hele familens kjæledegge, både hunder og vi er svært glad i jenta, og vi nyter hver dag med husets klovn.
5 mnd.
Alfa 1 år
Tiden går, jeg har det bra, er blitt stor jente nå, og fortsatt gjør jeg stort sett som jeg vil ! De sier at Lucky er mor si pia, Bella er far si, Jeg, jeg bor bare her,  er like glad i alle sammen. Hvis jeg synes de er litt " teite" da går jeg i et annet rom. De er flokken MIN, jeg mener selv jeg er den fødte leder! men de som bor her er ikke alltid enig i det !HURRA Alfa 1 år.

17.mars 2009.  Idag er Alfa et år og vi har hatt godjenta vår i 10 mnd. Inn en dør og opp en trapp, hele husets apekatt. Alfa er fortsatt familiens kosejente. Hun er en  bestemt liten frøken med sterke meninger, og saken er vel at det som oftest blir, som hun har tenkt. Hun er kosete, god og leken, vi må bare bøye oss for frøkna, så liten og søt, men så utrolig mye hund. Alfa er hele familiens sjarmtroll og vi er like glad i henne, som vi vet hun er i oss.
1 år idag, hurra. Fikk drakt / jakke i gave og sjokoladekake. Kaken var god, drakten likte jeg ikke !
15 mnd. " far er rar "
Alfa tenker ! Jeg bor jo her sammen med denne gjengen, og når de tenker at naboene kan bli redd for hunder, så får jo heller ikke jeg springe løs rundt i nabolaget!  Men, en dag, så var ikke døren lukket som den skulle, jeg tok meg en runde i hagen, sprang og sprang, men så ropte han, Alfaaaaaaa. Jaha, tenkte jeg, må jeg inn nå `Jeg syntes jo egentlig ikke det selv, så jeg la på sprang, med " far " løpende etter.  Det var kjempemorsomt ! Jeg er rask, og det er ikke han. Vi sprang til skolen, nesten hjem, tilbake til skolen, nesten hjem, inn en sidegate, opp en ny gate, tok veien i retning hjem, før vi tok veien forbi skolen og videre.
Da var jeg sliten, jeg måtte sette meg litt, og " far " han kastet seg etter meg, fikk litt tak i meg, men han ropte og .......fordi han haddde kjørt tommelem sin inn i en isklump, da han kastet seg etter meg, over sneskavlen... Jeg ga meg! 
Mannen kunne jo ikke ligge der, vondt i en hånd, som ble rød og hoven....
Så bar han meg hjem,  og jeg hørte han mumlet, " til sommerern blir det gjerde" .
Sånn endte friheten min på Stubban, heretter kalt, far og jeg, Stubban rundt !


----------------------------------


Sommeren kom og "far" holdt det han lovet, han satte opp gjerde.  Han fikk gjerdet inn hagen, og fikk laget 2 avdelinger til oss hundene. det var ikke noe morsomt, jeg blir da innestengt. Jeg kan ikke springe bydelen rundt med far etter meg, nå må jeg gå i bånd, eller springe løs i hagen.  Hm....
hm...
Bestått Karaktertest september 2009
Da var den store dagen kommet. Alfa troppet opp i Nidaros brukshundklubb, sammen med rottweilere og andre raser.
Været var etter Alfas mening forferdelig, 2 grader og regn, det var kveld og det var mørkt, jenta holdt på å fryse i hjel og var så fornærmet som bare en Fransk Bulldog kan bli, da jeg tok henne ut av bilen.
Testen ble gjenomført og jenta sto med glans. Flere brukshund entusiaster var kommet til for å se testen,det er jo ikke så ofte en Fransk bulldog er i løypa,  og det var ikke fritt for at flere tørket "gliset" forsiktig av seg etterpå. Nei dette var ikke hverdagskost i brukshundklubben på Jonsvannet.
Alfa dro hjem, la seg seg under dyna og sto ikke opp før kl. 12 neste dag.
Alfa og hundeviskeren
Tiden flyr, Alfa er seg selv lik, hun er husets maskott og kosejente. TV er hennes store lidenskap, og hundeviskeren hennes favoritt, da følger hun med. Kjenner vi jenta rett er hun nok ikke begeistret for hundeviskerens oppdragelse, men vi tenker vel, at hun forstår og har mye å lære av han. I allefall er det vanskelig å følge hans råd, når det gjelder henne. Alfa tror nok fortsatt hun er den fødte leder i flokken.
Bella har nå fått valper, og Alfa følger oppveksten til de små, det blir vel med dem som med de andre. det første de får se, når de slår opp øynene er en Fransk Bulldog, hun er svært forsiktig og omsorgsfull til valpene.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE