Qule Bella-Rottis

Qule Bella-Rottis  5.5.2006-4.5.2017

Bella dama vår, nå er du borte. Verdens beste jente, som ble solgt som valp og så kjøpt tilbake 10 mnd gammel. Røntget hd/ad FRI. øyelyst FRI, 4 cert og masse ck, bestått K test og FA og verdens snilleste hund. 3 kull satt du til verden, med 10 valper i hvert kull, vi er så heldige av å ha avkom etter deg som nå går i avel og gjør det bra, med akkurat som deg, verdens beste lynne. Bella, du var far si pia du, med han på jobb i flere år, Hjemme var det deg og Alfa, dere var ett. alltid.  Snill, tillitsfull og rettferdig, du ordnet opp i uro, du var trofast og kjærlig med alle. Dessverre fikk du prolaps og forkalkninger og vi måtte etter flere år, med sprøyter og medisiner, la deg slippe. Du vil aldri bli glemt vennen.Det ble tomt hjemme uten deg.

Ambolt`s Alfa

Ambolt`s Alfa  17.03.2008 - 2.sept 2015

2 september måtte vi la deg gå. Det gjør vondt enda Alfa og jeg savner deg hver dag. En prolaps i april 2014 slo deg litt ut, lammet deg i hele bakpart. Men mot alle odds, klarte du å komme deg opp. Før det 1,5 år senere slo ut på nytt.

Men hvem var du Alfa ? Jo, flokkens leder og sjæfen i huset. Vi tenker du mente. " æ bor her og de bor her sammen med meg ".

Du var unik, trofast, god og snill, uredd, sjæf og kosejente. Du hadde ALT.

Så mange historier kan fortelles, du besto mentaltest med glans, du ville ikke ha fugler i hagen, du likte ikke den ene naboen, du la deg der det passet deg, og du stakk av og sprang Stubban rundt, med far i hælene. Det var morsomt det, syns du. Personligheten din kan ikke beskrives.

Du var først og fremst mor si pia du, Alfa skøyern og sjæfen, savner deg masse.

Takk for 7,5 år Alfa, du satte dine spor og vil aldri bli glemt.


Klaramina`s Dune " FELIX "

Født 1.7.2008 - 24.7.2015

    Felix har 2 kull etter seg, og 2 kull barnebarn. 
 

    Felix gutten vår. Du er borte og det gjør vondt. Den ene dagen så glad og fornøyd, spankulerende ute på tur, den neste liggende i mors armer hos dyrlegen, så ufattelig trist, vi var med deg hele tiden, men du er ikke her mer !  Men, hvem var du egentlig Felix ? Jo, du var mor sin gogutt og følger, du var far sin gutt når mor var ute, og sist men ikke minst, du var Alfas`s beste venn. Dere to, vi kalte dere bare ekteparet. Du og Alfa, alltid, det var dere to.
Vi var så heldige å få overta deg da du var 3 år. Du flyttet inn og ble med i flokken fra første dag. Hjemme
     kalte vi deg for vektern, du hadde full kontroll og du fulgte med alt og alle. Hvor vi var, hvor vi gikk, du hadde kontroll. Ute gikk du som du var på utstilling, med hodet hevet og rak i ryggen, du var med overalt. Mat, du spiste alt fra jorbær, gulrøtter, peanøtter, pizza til hundemat. Du var altetende. Takk Felix for de gode årene vi fikk sammen. Takk for de flotte barn og barnebarn du er opphav til. Du vil alltid ha en spesiell plass her hjemme. Vi vil alltid ha deg med oss, takk for de gode årene.
 

Qule-Quli`s Lucky

Lycky født 15.11.2004 - 18.7.2015

Lucky har 2 kull etter seg. E kullet og G kullet.
 
 

Lucky jenta vår, som fikk navnet fordi du var så heldig å få bli, da søskene dine reiste. Født i Bærum hos oss, og oppvokst i Trondheim. Det er tomt etter deg hjemme. Du som gikk å la deg kl. 2250 i Lars Erik sin seng. Der skulle du ligge, sammen med bror. Lucky, du var en dame vi lo mye av, du hanglet en del de siste år, men humøret hadde du alltid. og du nikket energisk med hodet, når vi snakket til deg. Nikkingen var deg det, aldri sett det hverken før eller siden.  2 flotte kull satte du til verden, du var en god mor, som beskyttet dine små, men samtidlig var stor nok til å dele dem med resten av hundene hjemme. Du sto bare å så på, når bulldogene hoppet opp i valpekassen din. Nesten 11 år, helsen skrantet, men du holdt humøret og livsgleden oppe. Enkelte dager ruslet du bare avgårde, mens du neste dag hoppet og spratt. 11 år det gjorde noe med oss alle, vi vil aldri glemme deg Lucky, vi vet du har det godt nå og må bare slå oss til ro med det. Nå får maten stå i fred på kjøkkenbenken, mens vi med et smil, tenker på deg Lucky. Stor klem fra oss som er igjen i hundehuset, du vil aldri bli glemt.

Bittebit`s Qule-Quli
Til Minne
Bittebit`s Qule-Quli   f. 30.04.2000 - 21.07.2006 
Qule-Quli var stammoren til vårt oppdrett.
Hun fikk 3 kull med 3 Bittebit`s brødre, Kasper-Lillebror, Knerten-Bjarne & Odin.
Minneord om Qule-Quli

Kjære Qule-Quli !                                   21.juli.2006

 

Vi var hos dyrlegen i dag, og du vet.

 

Du er ikke hjemme mer jenta vår, du er med Otto, din mamma Isett, din sønn Kasper og Sebastian i himmelen.

 

Så urettferdig kan du si!  Ja jenta vår, det var det. Du som aldri var syk!!

 

Du var bare glad du. Du var bare QULI, så fornøyd med å være her oss hos, med å være med oss. Du som smilte, løftet på leppene når vi kom hjem, ja du smilte Quli, når du var glad, og flere av dine barn gjør det med.

 

Utstilling! Jo da vi var på det også, flere ganger, du fikk rødsløyfe mange ganger, og CK 1 gang, uten at vi eierne forsto så mye. Vi så at mange kastet seg over brosjyren, ” hvem var det” ?” hvor kom hun fra ” ?

 

Men hvem var du egentlig Quli ? Jo du var først og fremst en del av familien, tillitsfull, trofast, tålmodig. Et  familiemedlem som med verdens største selvfølgelighet, trippet opp i sofaen eller senga og la deg. Ja, i sengen vår hadde du egen pute, de siste 6 ukene lå du mellom mor og far, gjerne på rygg, med hodet på puten. Du var fornøyd da.

 

Du var med oss ut og reiste, du bodde på hotell og var like rolig og fornøyd som alltid, bare du fikk være med Quli, så var det greit.  For deg spilte det ingen rolle hvor vi skulle, bare du fikk være sammen med oss.

 

Quli jenta vår. Du som satte 3 flotte kull til verden!  Takk og pris for det sier vi nå. For at du og ditt blir ført videre, for at ditt gode humør, din vennlighet blir ført videre. En strålende ambassadør for rasen Rottweiler, som vil bli husket av mange.

 

Jo da Quli, vi vet. Du var snill som dagen var lang, verdens beste familiehund, men vi vet også. Du var ikke en hund som hvem som helst ville hatt i hælene. En spøkte ikke med deg.

 

4 i mot og koordinering!  Ja det er det flere som har!  Men det kanskje ikke så mange som drar det med seg fra sofaen og rett ut til dommerne. Du gjorde det! Du kom fra ingensteds, og gjorde den beste FA den helgen, til stor glede for din oppdretter Bittebits.

 

Etterpå, ja da dro du hjem å la deg i godstolen, det var der du trivdes best.

 

Lydighet!  Ja! Du gikk på et kurs som liten. Resten trente vi på hjemme og du kunne det meste. Sitt, dekk, bli, på plass, UANSETT hva vi sa, så gjorde du det! Du forsto alt vi sa du.

 

Quli jenta vår. Du var en familiehund. Du trivdes best sammen med oss, og helst på fanget til ”far”.

 

Du var far sin jente du.  Lillebror Lars Erik var vel din beste venn, og når ”mor” var på nattevakt, da sov du sammen med han.  Du passet på og han var trygg!  Han savner deg veldig vennen.

 

Fortalte vi at du ikke likte dårlig vær? Regn, slaps og sludd!

Da snudde du i døra. Rekorden i å være inne, var fra kl.2100 til 1900 neste dag! Da gikk du ut, tisset, mens du sto på 3 ben, snudde og gikk inn. Det var vått ute.

 

Men vinteren Quli - den var din. Ikke snøen, men fokk og rokk. Da hoppet du rundt, var det noe du likte så var det vind, vind og snø, kaldt måtte det være. Da var du kenguru, ikke hund, hoppene dine skulle vi hatt på film, ja du var merkelig jenta vår.

 

Først i juni fikk du diagnosen ondartet  lymfekreft. 1-2 mnd levetid og tiden deretter gikk så alt for fort.

 

Tusen takk jenta vår for de 6 årene vi fikk sammen med deg. Takk for de 3 flotte valpekullene du satte til verden.

 

Takk for at du var vår, og ikke minst, takk for den hengivenheten og kjærligheten du bestandig viste oss. Vi vil aldri glemme deg Quli. Du vil alltid ha en plass i våre hjerter.

 

Kjærlige tanker fra mor og far.

Bittebit`s Qule-Quli, juni 2006 sammen med valper fra sitt 3.kull. Like tålmodig og snill som alltid. Til tross for sykdommen gjorde hun en fantastisk jobb med valpene.
NUCH Qule-Quli`s Mario

12.10.2004 - 31.01.2009

Mario gutten vår, far sin beste venn og og mor sin skatt. Gutten som åpnet dører. Vi lo ofte av deg, både vi og besøkende, og når vi var borte og du skulle ut, så åpnet du døra og gikk, bare en gang gjorde du en feil, du låste deg inne på vaskerommet.
Hva gjorde du da vi åpnet, jo vennen vår, du bare smilte.
12 utstillinger og du kunne da tittulere deg med NUCH, du var stolt, vi var stolt.
Røntget HD / AD FRI, øyelyst FRI, bestått K-test og Funksjonsanalyse,
med 5 i mot og koordinering.
Beklageligvis ble du syk vennen, forandringer i hjernen, og vår eneste utvei var å sende deg over. Vi vet du har det bra nå, sammen med din mamma Quli
i hundehimmelen.
Vi vil aldri glemme deg gutten vår!

Stor klem fra oss her hjemme, som tenker på deg hver dag.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE