Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Rottfell`s Kennel , 26. okt, 2010
Vi önskar alla G -barn lycka till i livet!! Vi hoppas på att få rapporter och bilder hur det går för dom små ! STORT LYCKA TILL !!
Kram Ambos med familj


Hjemmeside: www.rottfells.com
Skrevet av Solfrid Stadsvik, 25. okt, 2010
Hei hei, alle i hundehuset.
Fancy skal ha tre dager med eksamen i spesialsøk til helgen. Og lille Gucci har begynt å trene på godbit søk. Begynner å bli flink til og skru på nesen. Uvisst hva neste lukt blir????????????
Ellers går alt som vanlig.

Hilsen Solfrid, Fancy og Gucci.


E-post:
Skrevet av Janne, 22. okt, 2010
Heiii alle i Hundehuset!! :):)

Her kommer noen potetrykk fra (foreløbig) Gerda og Janne :)

Vi koser oss her på Stjørdal ! 2 første netter og dager har gått nesten over all forventning, kom hjem hit Onsdag kl 16, men det virker som ei uke alt. Bli kjent m leiligheten, uteområdet, bur/seng og leker gikk fort. Trives i buret sitt, og ellers henslengt der det går an å sove på en flik eller matte. Bein, baller, bamser og duppeditter blir flittig brukt, spiser godt og får både kjøttdeig og skive m leverpostei innimellom (og nesten en finger innimellom, hehe ) Nei hun er kjempeflink jenta!!:)Mor vokter alle bevegelser for å se om Baby/Lille (har ikke bestemt oss enda, treige dama) må ut, men noen få ganger rekker vi det ikke da. Men det blir!:)
Har møtt endel folk, alle tar det m ro og er såå glade, samme gjelder jenta vår. Får masse skryt, og sånn generelt blir alt bare sett på med ro og avventende blikk mot "mor" her, vi ser ut til å forstå hverandre veldig godt:)
Stor takk til dere, Hege og Per Kjetil, for å ha gitt oss en så god start, og satt positivt preg! Alle har lagt merke til at hun er så trygg, rolig og vant med folk! Det betyr mye for oss!!:)
Og spesielt for meg som har venta så mange år på å realisere drømmen om egen hund (måtte bli Rottis!), min første helt egne etter mange år med "tante-funksjon" og dyrepasser blant fam/venner :)
Lille ser ut til å være trygg på meg, følge med på hva jeg sier og gjør, og kommer til meg for ros, kos og backup når hun vurderer situasjoner, det er godt å se. Vi ler alle (søs + venner) når de små Cihuahuaene prøver å tøffe seg, og vi bare tar det hele med ro :P Hehe. Naboen har også 4 sånne !!! Dette skal bli intressant, kanskje hete Lille i en dunge med pelsdotter på 1,7 - 3 kg!! Herlig ironi :D:D
Vi hilser innom senere m bilde, når vi får lasta inn på pc`n . Nå skal vi snart spise og div, -før vi drar og hilser på Mormor på Kvislabakken en liten tur sammen m tante og "Chivaffene".

Håper de andre fortsatt har det bra, og at det går bra med kullbror på Alvdal ( det tror vi nok)
Riktig god helg til dere alle, og nok en gang : takk!!! :)

Janne og Lille / Gerda ...(foreløpig ;)


E-post:
Skrevet av Chacko, 12. okt, 2010
Hei hundehuset.

Takker for hilsen på Chacko sin 7 års dag. Ja rart at gutten er blitt så stor alt. Vi stor koser oss i lag alle mann som dere vet. I dag skal han få mange timers fjell tur, noe han elsker. Mor har fri i dag så da blir det og finne på en del ja.
Kake blir det og da en del pakker,,han elsker di med lyd.
Masse Snuteklemmer fra Chacko til dere alle.

Obs: Ønsker broremannen Hunter en god bursdag.


Hjemmeside: http://www.123hjemmeside.dk/chacko
Skrevet av Synnøve Botterli, 2. okt, 2010
Hei! Long time no see... Følger med på hjemmesiden deres og gleder meg over at det går bedre med mamma Lucky..:D Håper vi sees på Orkdanger i november!:)
Kjempefine valper i G-kullet, grattis :)

Stor klem fra Eria og matmor Synnøve :)


Skrevet av Rottfell`s Kennel, 14. sep, 2010
Åh så fina bebbisarna är !! fina färger ! Vad skönt att Lucky mår bättre !Vi ser fram i mot att få följa dom små !!Stor kram från oss alla


Hjemmeside: www.rottfells.com
Skrevet av sølvi og faro, 12. sep, 2010
Gratulere med nytt kull.Kjempeglad for at det gikk bra til slutt,Stor klæm fra oss.


E-post:
Skrevet av Felix, 4. sep, 2010
Hei alle sammen i hundehuset.
Så flott å høre at det gikk bra med Lucky etter den dramatiske fødselen. Vi krysset jo fingrene alle sammen. Mulig det hjalp, men det er nok dere som har gjort en fantastisk jobb. Lykke til videre.

Gi Alfa og Lucky en god klem fra Felix og Elvis


E-post:
Hjemmeside: http://www.123hjemmeside.no/dune
Skrevet av Junie og Arja, 3. sep, 2010
Gratulerer med nytt kull! Veldig trist å høre om Lucky, håper det ordner seg for henne, og at hun blir frisk og sterk! Klem


Skrevet av Troja, 2. sep, 2010
Hei og gratulerer med enda et valpekull.
Snakk om en drastisk valping for mor da gitt, godt at det går bedre nå og at alt ser ut som skal ordne seg :)
vi krysser alt av fingre og labber for at ting bare skal bli bedre fra nå av:)
Gratulerer nok en gang!

Klem fra Troja og gjengen .)


E-post:
Skrevet av Lene Johan og Pia :-), 1. sep, 2010
Gratulerer med et nytt kull med valper. Godt å se at alt går bra nå selv om det ble en tøff fødsel. Hilser masse fra Fia-Pia :)


Skrevet av Dan Östberg, 9. aug, 2010
Hej Hege: Tack för Ditt (telefon)samtal igår! Min fru Ragna-Lena och jag avvaktar födseln i slutet av denna månad:-) Den 8 juni blev vi av med vår stora kärlek, Helge, son till vår Manda, som gick bort den 3 juli 2006. Så nu är vi utan:-( Jag bifogar en bild av Manda (vit/svart) och Helge (svart med vitt skjortbröst precis som Ambolt`s Alfa). Om jag förstått det hele riktigt så är det Ambolt`s Alfa som nu är med valpar.
Bästa Hälsningar Dan


E-post:
Skrevet av ove og elin, 29. jul, 2010
Hei en liten hilsen til min kjære søster annabell eller petra som dere har valgt å kalle henne, nå har jeg vert på min første utstilling og jeg ble bim kan tru mamma og pappa var stolte av meg :) hører du og skal på utstilling snart håper det går like bra for deg :)

håper vi kan treffes igjen en gang på utstilling '
hilse din søster
Miraculixs alice


E-post:
Hjemmeside: www.kennelmiraculix.com
Skrevet av Felix, 20. jul, 2010
Gratulerer til Alfa pia!! Endelig lykkes det, og vi skal bli foreldre til verdens hærligste små buller! Gleder oss alle her til valpene kommer:))
Bamse klem fra Felix og gjengen:)


E-post:
Hjemmeside: http://www.123hjemmeside.no/dune
Skrevet av Benz, 8. jul, 2010
Ville bare sende en stor hilsen til Nora og Frida for flotte resultater på utstillingen :) Er noen skikkelig pene damer dere to :)

Snutekos fra Benz


E-post:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE